Dakbedekking plat dak Utrecht

Wil je de dakbedekking van je platte dak vervangen? Dakcentrale Nederland B.V. heeft hier veel ervaring mee. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft dakbedekking. Veel woningen in Nederland met een plat dak hebben een bitumen laag. Andere opties zijn PVC en EPDM. Wij beperken ons alleen tot het aanbrengen van bitumen dakbedekking. De levensduur van bitumen is ongeveer 20 jaar. En het is ook vaak de meest voordelig optie.

Woon je in de regio Utrecht en wil je dakbedekking laten plaatsen? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Onze dakdekkers helpen je graag bij het maken van de beste keus. De keuze van je dakbedekking hangt namelijk af van vele factoren die die de specialisten in onze dakdekkersbedrijf je graag uitleggen. Wij komen dan ook graag langs om de situatie te bekijken en het samen doornemen van de stappen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 - 106 15 65 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen

Voordelen van bitumen op uw platte dak

Een bitumen dakbedekking is in de praktijk het meest gebruikte type dakbedekking in Nederland voor woningen met platte daken. Bitumen is een zeer geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege zijn eigenschappen als duurzaamheid en waterdichtheid. Het biedt een hoge weerstand tegen veroudering, heeft een hoge temperatuurstabiliteit, is UV-bestendig en heeft daarnaast ook weinig onderhoud nodig.

Het wordt aangeraden om het jaarlijks te onderhouden door onder andere het verwijderen van mossen en algen voor een zo lang mogelijke levensduur. Een ander voordeel is dat bitumen een eenvoudig te verwerken materiaal is dat gerecycled kan worden. Wil je meer informatie over de voordelen van bitumen of heb je andere vragen? Onze dakdekkers voorzien je graag van advies!

Contacteer [bedrijfnaam] voor het plaatsen van dakbedekking op een plat dak

Ligt je dakbedekking er al een poosje of heb je regelmatig last van lekkages? Bitumen dakbedekking gaat met goed onderhoud zo’n 15 tot 20 jaar mee. Staat het dak regelmatig onder water of staat de zon in de zomer vol op het dak dan kunnen er eerder problemen optreden.

Meestal kunnen we deze problemen eenvoudig verhelpen. Maar in sommige situaties is het beter om de dakbedekking in zijn geheel te laten vervangen. Bel [bono_servicnumber] voor een reparatie en wanneer jouw dakbedekking toe is aan vervanging. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier. Dan komen we gauw bij je lang om nieuwe dakbedekking te leggen.