Stormschade Utrecht

Het dak van een woning is een stevige constructie die bijna alle barre omstandigheden kan overleven. Toch kan het voorkomen dat je dak stormschade oploopt. Nederland kent erg regenachtige en stormachtige dagen waardoor het dak volledig kan worden aangetast.

Zoek je een dakdekker die het dak kan repareren bij stormschade? In Utrecht kan Dakcentrale Nederland B.V. dan zeker iets voor je betekenen. Wij zijn al vele jaren werkzaam in de regio en hebben ruime werkervaring. Wij zorgen voor een snelle oplossing bij stormschade! Neem contact met ons op via 085 - 106 15 65 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Vormen van stormschade

Dat het hard kan stormen en waaien in Nederland heeft iedereen wel een keertje meegemaakt. Maar wat doen deze barre omstandigheden met jouw dak?

  • Door stormschade kan de dakbedekking losraken of zelfs wegwaaien. Dit zorgt voor erg gevaarlijke situaties voor jou, je gezin en je buren!
  • Het dak kan een lekkage oplopen door stormschade. Zodra er maar een klein gaatje in het dakleer, dakranden, de goten of iets anders zit, dan kan de zolder al vollopen met water.
  • Heb je veel bomen in de tuin? Dan is de kans aanwezig dat de boom op het dak zou kunnen vallen bij stormachtig weer. Dat is erg gevaarlijk!

Bescherm je dak en je veiligheid en schakel direct een dakdekker in. Onze medewerkers zijn je graag van dienst!