Daklekkage Utrecht

Heeft u een daklekkage en woont u in de omgeving van Utrecht? Heftige stortbuien of aanhoudende regen kunnen een dak soms te veel worden. Er ontstaat dan daklekkage of bestaande zwakke punten begeven het. U wilt het probleem in zo’n geval zo snel mogelijk oplossen. Uw Storing.nl kan uw lekkage opsporen en een dakreparatie uitvoeren. Onze dakdekkers hebben ruimschoots ervaring met allerlei typen daken en dakbedekking. U kunt er dus op rekenen dat het lek vakkundig wordt verholpen. Een noodreparatie maken wij tot permanente reparatie. Eventuele vervangende materialen kunnen wij op korte termijn plaatsen of leveren.

Schade daklekkage Utrecht?

Het is onverstandig om lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker, zelfs bij de allerkleinste lekkage. Bij bijna alle lekkages is de volledige omvang niet zichtbaar. Het probleem is dus vaak groter dan u met het ook kunt zien. Door het binnendringende water raken materialen aangetast. Zo kan de constructie van het dak zonder dat u het doorheeft gaan verrotten en inzakken maar kan ook de dakisolatie nat raken waardoor het zijn isolatiewaarde kwijt is en vervangen moet worden. Uw Storing.nl helpt u met allerlei soorten daklekkage zoals bijvoorbeeld:

  • lekkage plat dak
  • lekkage pannendak
  • lekkage schuin dak
  • lekkage dakkapel
  • lekkage schoorsteen

Dakinspectie

Mocht u een lekkage hebben en denkt u nadat het probleem verholpen is dat uw dak wellicht wel toe is aan wat onderhoud, dan kunt u een dakinspectie laten doen. Ook hierbij kan Uw Storing.nl u helpen! Het wordt aangeraden om uw dak periodiek te laten controleren. Zo kunt u de lekkages en andere schades aan het dak voorkomen en bent u er op tijd bij om de schades te repareren.

Daklekkage Utrecht snel verholpen

Daklekkage moet vanzelfsprekend zo snel mogelijk opgelost worden. Regenwater dringt uw huis binnen en kan voor honderden euro’s schade aanrichten. Voorkom daarom waterschade en schakel direct de dakdekker in Utrecht in. Uw Storing.nl biedt speciaal voor dergelijke noodgevallen betrouwbare spoedservice aan.

Acute lekkage op uw dak? Bel ons op 030 - 799 08 61 om meteen een afspraak te maken.

Geen spoed maar wel graag contact? Vul dan even ons contactformulier in.