Dakisolatie in Utrecht

U zult versteld staan van de voordelen die dakisolatie met zich meebrengt. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet. Nog even overleggen over dakisolatie in Utrecht? Onze dakdekker in Utrecht is specialist in dakisolatie. Hij kan u precies vertellen wat de mogelijkheden voor de isolatie van uw dak zijn. Schroom niet en neem contact met ons op via 085 - 106 15 65.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie brengt een enorme kostenbesparing met zich mee Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Uw huis wordt meer waard.

Dakisolatie: kosten

Een dakdekker uw dakisolatie in Utrecht laten plaatsen? Dan komt u uit op kosten van tussen de €1000 en €4500. Het is het waard om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. Landelijke of regionale subsidies kunnen een groot deel van de kosten drukken. Subsidies gaan vaak gepaard met bepaalde voorwaarden. Om aanspraak te maken op een subsidie moet u eerst aan deze voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers zijn breed opgeleid en zijn u van dienst bij alle soorten dak isolatie. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. U kunt het plaatsen van dakisolatie in Utrecht met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en hebben oog voor het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Er kan isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw schuine dak toegevoegd worden. Dit geeft goede isolatie, maar hierdoor moet u wel een klein beetje ruimte op zolder inleveren. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen te spuiten.

Dakisolatie Utrecht door MaRo Reiniging & Onderhoud laten uitvoeren

Wij hebben altijd voldoende dakdekkers beschikbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Twijfel niet en bel direct naar 085 - 106 15 65 of maak een afspraak via ons contactformulier.