Dakrenovatie in Utrecht

Wanneer reparaties aan je dak niet meer volstaan zal moeten worden uitgeweken naar een dakrenovatie. Dit is een klus die veel tijd en geld kost, en daarom door veel mensen wordt gevreesd. Het komt daardoor vaak voor dat het renoveren van een dak flink wordt uitgesteld. Je huis wordt daardoor alleen maar kwetsbaarder en ook de dakconstructie kan verder worden aangetast. Bel gerust onze dakdekker in Utrecht voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op 085 - 106 15 65.

Een dakrenovatie is een grote investering, maar deze levert een groot woongenot op. Je huis is beter beschermd tegen weer en wind, goed geïsoleerd en ziet er weer netjes uit. In Utrecht en omgeving is MaRo Reiniging & Onderhoud je van dienst met een vakkundige renovatie van je dak. Wij beschikken over vakkundige dakdekkers die het dak weer in nieuwstaat zullen herstellen. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 65 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Dakbedekking vervangen

Het renovatiewerk dat wij het vaakst uitvoeren is het vervangen van dakbedekking. Wanneer de materialen op het dak hun beste tijd hebben gehad is het verstandig om deze te laten vervangen. Dakbedekking is de buitenste laag van het dak die je onder andere droog moet houden. Wanneer vuil en regen kunnen binnendringen zal ook de binnenkant van je woning hieronder lijden.

Renovatie van dakbedekking is een uitgelezen kans om direct betere dakisolatie te plaatsen. Hiervoor moet doorgaans de complete dakbedekking worden losgehaald. Inventariseer ook of je buren eventueel aan een dakrenovatie toe zijn. Het is een stuk voordeliger om een compleet dak, of zelfs meerdere daken in één keer aan te pakken.

Dakonderhoud in plaats van dak renoveren

We raden altijd aan om regelmatig onderhoud aan je dak te plegen of te laten plegen. Door kleine gebreken direct op te lossen bespaar je op de lange termijn veel geld. Wanneer je het dak laat voor wat het is kan op de lange termijn een dure dakrenovatie nodig zijn. Door middel van een grondige dakinspectie kun je erachter komen wat er mankeert aan het dak. Bovendien wordt het dak gereinigd en worden kleine scheurtjes of lekkages meteen gerepareerd.

Is je dak niet meer te redden, of wil je nieuwe dakbedekking plaatsen? Dan komen wij graag het dak renoveren in Utrecht en omgeving.