Dakonderhoud in Utrecht

Het dak van je huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak. Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van de dakbedekking te verlengen is het belangrijk goed dakonderhoud te plegen.

Zo ben je door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer. Dakonderhoud is er voor klanten in Utrecht en voor alle soorten daken. Onze grondige dakinspectie zal alle gebreken aan het licht brengen. Indien gewenst kunnen wij direct reparaties aan je dak uitvoeren. Neem contact met ons op via 030 - 799 08 61 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoudscontract voor het dakonderhoud

Door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij MaRo Reiniging & Onderhoud uit Utrecht, kun je de levensduur van je dak aanzienlijk verlengen. Beginnende scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat je geen last krijgt van lekkages en ander ongemak.

Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten in Utrecht. Bij een onderhoudscontract wordt jaarlijks je dak geïnspecteerd en worden onderhoud en herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd.

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg bepalen. Dat kan variëren van het vegen van de goten van een woonhuis tot jaarlijkse inspectie van het gehele dak of daken en wanden van meerdere gebouwen. Na het dakonderhoud zorgen wij ervoor dat je een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo ben je verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur.