Dakinspectie in Utrecht

Een woning onderhouden kost veel tijd. Vooral als alles tot in de puntjes verzorgd moet worden. Maar vaak wordt het dak vergeten bij een grote onderhoudsbeurt. En dat terwijl een dak veel te verduren heeft! Voorkom dat je dak mankementen krijgt en schakel een professionele dakdekker uit je regio in.

De professionals van Dakcentrale Nederland B.V. staan in Utrecht voor je klaar. Wij bekijken of het dak onderhoud nodig heeft. Wij voeren een snelle en vakkundige inspectie uit. Heeft je dak grote mankementen waaraan iets gedaan moet worden? Dan voeren wij de reparatie van het dak meteen uit. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 65 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Wanneer heeft je dak onderhoud nodig?

De staat van je dak kan verslechteren door diverse oorzaken. Door harde wind of ongure weersomstandigheden kan het dak stormschade oplopen. Dit kan variëren van losse dakbedekking tot een lekkage.

Als je een oud dak hebt, kan het zijn dat er schimmel of mos op de dakbedekking groeit. De schimmel en het mos tast de dakbedekking aan waardoor het minder lang mee gaat. Daarom is het belangrijk dat je eens in de zoveel tijd het dak laat inspecteren en het mos laat verwijderen. Dit voorkomt hoge reparatiekosten en voorkomt mankementen aan je dak.

Kwaliteit en service

Wij zijn vooraanstaand in dakdekkersdiensten. Wij voeren controles uit om calamiteiten voor te zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat je door onmacht te maken krijgt met acute problemen met het dak. Ook dan staan onze experts voor je klaar om snel en vakkundig te helpen. Je kunt rekenen op onze services in Utrecht en omstreken.

Laat je dakinspectie uitvoeren door Dakcentrale Nederland B.V.! Na de aanvraag komen wij binnen een dag bij je langs.