Dakinspectie in Utrecht

Een woning onderhouden kost veel tijd. Vooral als alles tot in de puntjes verzorgd moet worden. Maar vaak wordt het dak vergeten bij een grote onderhoudsbeurt. En dat terwijl een dak veel te verduren heeft! Voorkom dat uw dak mankementen krijgt en schakel een professionele dakdekker uit uw regio in. De professionals van Uw Storing.nl staan in Utrecht voor u klaar. Wij bekijken of uw dak onderhoud nodig heeft. Wij voeren een snelle en vakkundige inspectie uit. Heeft uw dak grote mankementen waaraan iets gedaan moet worden? Dan voeren wij de reparatie van uw dak meteen uit. Neem contact met ons op via 030 - 799 08 61 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Wanneer heeft uw dak onderhoud nodig?

De staat van uw dak kan aangetast worden door diverse oorzaken. Door harde wind of ongure weersomstandigheden kan uw dak stormschade oplopen. Dit kan variëren van losse dakbedekking tot een lekkage. Als u een oud dak heeft, kan het zijn dat er schimmel of mos op uw dakbedekking groeit. De schimmel en het mos tast de dakbedekking aan waardoor het minder lang mee gaat. Daarom is het belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw dak laat inspecteren en het mos laat verwijderen. Dit voorkomt hoge reparatiekosten en voorkomt mankementen aan uw dak.

Kwaliteit en service

Wij zijn vooraanstaand in dakdekkersdiensten. Wij voeren controles uit om calamiteiten voor te zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat u door onmacht te maken krijgt met acute problemen met het dak. Ook dan staan onze experts voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen. U kunt rekenen op onze services in Utrecht en omstreken.

Laat uw dakinspectie uitvoeren door Uw Storing.nl! Na uw aanvraag komen wij binnen een dag bij u.